رئیس دانشگاه آزاد استان سمنان: پژوهش‌ هدفمند منجر به خلق ثروت و ایجاد امنیت می‌شود

نسخه مناسب چاپ

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: «پژوهشی نتیجه‌بخش است که هدفمند باشد و به خلق ثروت، ایجاد آرامش و آسایش و امنیت برای جامعه منتهی شود.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، عبدالله خالصی‌دوست ظهر امروز در جشنواره پژوهشی استان سمنان دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از بهترین نهادهای اصل ۴۴ قانون اساسی توصیف و اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی یک مجموعه عظیم علمی، پژوهشی و اجتماعی است که طبق اساسنامه این دانشگاه از مردم و برای مردم است و امکانات آن‌ هم باید در خدمت جامعه اسلامی باشد.»

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توجه به حوزه‌های پژوهش و مسائل اجتماعی را از ویژگی‌های بارز این بیانیه برشمرد و تصریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر رسالت آموزشی و پژوهشی خود در حوزه‌های مختلف اجتماعی هم خود را مکلف می‌داند به‌عنوان یک کنشگر فعال نقش ایفا کند.»

هفته پژوهش بهانه‌ای برای بررسی دقیق مسائل و مشکلات پژوهشگران باشد

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه هفته پژوهش یک نماد است و انتظار می‌رود این روزها بهانه‌ای برای بررسی دقیق مسائل و مشکلات پژوهشگران باشد، تأکید کرد: «تا زمانی که موضوع پژوهش در جامعه نهادینه نشود و آحاد مردم از مقاطع پایه در آموزش‌وپرورش تا دانشگاه و آموزش عالی با امر پژوهش مأنوس نشوند، جامعه بهره کافی را از نتایج پژوهش نخواهد برد.»

خالصی‌دوست همکاری و ارتباط دانشگاه و آموزش‌وپرورش را مایه تقویت بنیان علمی و پژوهشی جامعه دانست و با ارزش‌نهادن به این پیوند مبارک بر ‌ضرورت توجه به رویکردهای پژوهشی تأکید کرد و یادآور شد: «پژوهشی نتیجه‌بخش است که هدفمند باشد و به خلق ثروت، ایجاد آرامش و آسایش و امنیت برای جامعه منتهی شود.»

وی به تفاوت‌های پیشرفت غربی و ایران اسلامی پرداخت و خاطرنشان کرد: «انتهای پژوهش غربی توسعه و نتیجه آن بمب اتم و بی‌عدالتی اجتماعی در جامعه است اما ما به دنبال پژوهشی هستیم که به دنبال جرئت‌بخشی به پژوهشگر، حل مشکلات و در نهایت ایجاد اقتدار ملی جامعه اسلامی شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به موفقیت‌های کسب‌شده پژوهش در مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نیز اشاره و بیان کرد: «واحدهای شاهرود و دامغان در حوزه کشاورزی به‌طور هدفمند در حال تلاش هستند به‌طوری‌که واحد شاهرود در حوزه گیاهان دارویی و واحد دامغان در بحث پسته توانسته‌اند به توفیقات خوبی دست یابند.»

پیشرفت‌های قابل‌توجه واحد گرمسار در حوزه دامپزشکی و پرورش طیور

خالصی‌دوست با اشاره به کسب رتبه برتر کشوری مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار در جشنواره فرهیختگان، فعالیت‌های مراکز تحقیقاتی واحد سمنان در حوزه‌های مختلف انرژی، بتن، گردشگری و کارآفرینی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: «واحد گرمسار هم در حوزه دامپزشکی و پرورش طیور توانسته است به پیشرفت‌های قابل‌توجهی دست یابند.»

سخنرانی مدیرکل آموزش ‌و پرورش استان سمنان، رونمایی از پوستر نخستین دوره مسابقات دانش‌آموزی موشک کاغذی توسط دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل آموزش‌وپرورش استان سمنان و همچنین کتاب تاریخچه آموزش‌وپرورش شهرستان سرخه، پخش کلیپ و تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۹۸ اجرای سرود و سخنرانی علمی محمدعلی شریعت عضو هیئت علمی واحد سمنان با موضوع پرسشگری از دیگر برنامه‌های جشنواره مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان آموزش و پرورش استان سمنان بود.

به گزارش آنا، این جشنواره به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری، روابط عمومی، معاونت توسعه مدیریت و منابع واحد سمنان، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و همچنین معاونت پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان آموزش و پرورش استان سمنان برگزار شد.

فارسی
تگ: